postheadericon Informatii importante

Alimentatia copilului tau

Consideram ca obiceiurile alimentare sanatoase se formeaza inca din copilarie, de aceea una din prioritatile noastre este nutritia copilului dumneavostra. In acest sens, am incheiat un contract de colaborare cu firma de catering Sante care ofera celor mici mancare sanatoasa cu materie prima de la producatori ecologici.

Diete speciale

In cazul in care copilul dumneavoastra necesita un regim alimentar special va rugam sa ne comunicati pentru a solicita firmei de catering colaboratoare crearea unui menu special pentru cel mic.

In cazuri exceptionale, daca regimul alimentar solicita anumite restrictii ce nu pot fi respectate de catre firma de catering, va rugam sa aduceti  mancarea dumneavoastra in recipiente  speciale.

Aniversari si petreceri

Daca doriti sa aduceti prajituri, torturi sau alte alimente cu ocazia unor aniversari, petreceri  va rugam ca acestea sa fie insotite de un certificat de conformitate  eliberat de catre laboratorul unde au fost  preparate. Se evita, astfel, riscul imbolnavirilor colective.

Sanatate si securitate

Sanatatea copiilor

Vom fi intotdeauna preocupati de mentinerea unui mediu cat mai sanatos pentru copiii dumneavoastra. De aceea, va rugam sa colaborati cu noi in acest sens si sa aduceti copilul in conditii de sanatate si igiena corespunzatoare si sa-l mentineti la domiciliu cand este bolnav si reprezinta un pericol pentru sanatatea celorlalti copii din gradinita

In cazul in care copilul dumneavostra a fost bolnav, va rugam ca, in prima zi a revenirii in colectivitate, sa aduveti un aviz medical eliberat de catre medicul curant.

Va informam ca nu administram nici un fel de medicamente copiilor.

In cazul in care starea de sanatate a copilului dumneavoastra sufera modificari in timpul perioadei petrecute in gradinita va vom contacta imediat. De aceea, va rugam sa anuntati orice modificare survenita cu privire la datele dumneavoastra de contact.

Securitatea copiilor dumneavoastra

La Gradinita Ioana siguranta copiilor este prioritara. Amenajarea spatiului si mobilierul sunt atent gandite si executate pentru a oferi siguranta copiilor dumneavoastra. Apelam la intelegerea dumneavoastra si va rugam sa nu le dati copiilor la gradinita jucarii sau alte obiecte cu care se pot accidenta (cutite, sabii de jucarie, bice, corzi, etc.)

De asemenea, la venirea si plecarea din incinta gradinitei va rugam sa aveti in vedere cateva aspecte:

  • Predati copilul doar personalului gradinitei, pe cat posibil educatoarei acestuia/ acesteia
  • Preluati copilul doar de la personalul gradinitei.
  • La inscrierea copilului dumneavoastra la grdinita vi se va solicita lista cu numele si numerele de telefon ale persoanelor care vor prelua copilul      ( va rugam sa anuntati  la timp de fiecare data cand intervin schimbari )

 

SCOALA IOANA

Noi facem un pas mai departe si avem grija de copiii dumneavoastra si in primii ani de scoala.

Inscrie copilul in clasa pregatitoare la:

SCOALA IOANA IASI