postheadericon Proiecte in derulare si de viitor

In prezent Gradinita Ioana desfasoara urmatoarele proiecte, cu posibilitatea de a le extinde in viitor:

Parteneriat cu Manastirea Miclauseni intitulat “Lumina, suflet si culoare”

Prin intermediul acestui parteneriat copii intra in contact direct cu spiritualitatea religioasa. De asemenea, maicutele de la manastirea Miclauseni le ofera copiilor lectii de pictura pe sticla si piatra. Toate aceste activitati sunt combinate cu vizita Castelului Miclauseni proprietate din secolul al XVIII-lea apartinand familiei Sturdza.

Parteneriat cu Gradinita “Jolie” din Utrecht, Olanda intitulat “Playing across the borders of Europe”

Acest parteneriat a fost inceput in anul 2009 si este un proiect de intrajutorare si de co-dezvoltare in spatiul Uniunii Europene.

Parteneriat cu Radio Nord- Est  si  Tele M

Copiii intra in contact cu lumea radioului si a televiziunii, descopera universul de dincolo de ecran, au ocazia de a cunoaste oamenii care lucreaza intr-un domeniu captivant si misterios pentru ei. Prin activitatile desfasurate, cei mici au ocazia de a fi mici reporter, uneori realizatori si chiar vedete pentru o zi.

Parteneriat cu Teatrul Luceafarul si Teatrul de Buzunar

Povestile imbogatesc copilaria si dezvolta gandirea creativa a oricarui individ, iar cand sunt interpretate de catre profesionisti pasionati ele adauga plus valoare. Am incheiat parteneriate de colaborare cu institutia Tetrul Luceafarul cat si cu alte trupe de teatru tocmai pentru a spori magia si a le oferi copiilor ocazia de a invata sa se exprime prin povesti.

SCOALA IOANA

Noi facem un pas mai departe si avem grija de copiii dumneavoastra si in primii ani de scoala.

Inscrie copilul in clasa pregatitoare la:

SCOALA IOANA IASI