postheadericon Istoric

S-a nascut din dragostea pentru copii

Gradinita Ioana a aparut in locatia din strada Sarariei in toamna anului 1991. Insuflata de pasiunea Prof. Dr. Ing. Constantin Ciubotaru, aceasta oaza a copilariei a luat fiinta, fiind una dintre primele gradinite particulare din Iasi in care se puteau auzi gangurituri de copii, atat in limba romana cat si in limba engleza.Serbare_94

Nimic nu a fost intamplator in istoria acestei gradinite, iar dezvoltarea ei a fost cat se poate de naturala. Acum 23 de ani, inflorea in mintea familiilor Ciubotaru si Deleanu idea unei gradinite pentru a oferi cea mai buna educatie si supraveghere vlastarului lor cel mai tanar…Ioana. Astfel, primul client a devenit si patroana nominala!
Anii au trecut si odata cu ei, din ce in ce mai multi copii treceau pragul gradinitei, fiecare generatie lasandu-si amprenta aici poate mai puternic ca oriunde. Gradinita Ioana a fost de la bun inceput gandita din perspectiva copiilor si, multumita acestei viziuni, a fost mereu flexibila. Pe parcursul existentei sale gradinita a suferit 3 schimbari majore.

In vara anului 1996 Gradinita Ioana isi extinde spatiul de lucru ajungand la 3 camere cu 1 grup sanitar si un vestiar.

In vara anului 2002 spatiul Gradinitei Ioana este reconfigurat in totalitate. Spatiile didactice si de joaca sufera o redistribuire majora. Mobilierul este schimbat in intregime. Se pun bazele programului prelungit si orelor de studiu al calculatorului in noua sala de calculatoare.Istoric_2000
In vara anului 2005 Gradinita Ioana se extinde pentru a treia oara in sediul din Sararie care, din acest moment cuprinde o sala de mese, multiple sali de clasa, o sala de calculatoare, vestiar si o sala de primire parinti.
In vara anului 2009 Gradinita Ioana se extinde, de data aceasta in afara sediului din Sararie. Din Septembrie 2009 functioneaza in Bucium un nou sediu al Gradinitie Ioana, aflat sub aceeasi administratie. Prin aceasta noua extindere se dubleaza spatiile de joaca si salile de clasa si de somn. In plus sunt anexate o sala de gimnastica si un cabinet al medicului.

Cu fiecare schimbare, cu fiecare extindere, gradinita se putea adresa si mai bine exigentelor societatii si in particular ale clientilor sai.

“Azi e un simbol in materie de Gradinite!”

Pentru mai bine de 23 de ani, moto-ul gradinitie a ramas neschimbat: parintele multumit face cea mai buna reclama! Avandu-va prezentat acest mic istoric, va invitam sa ne calcati pragul, sa va lasati amprenta asupra noastra si sa va alaturati acestor parinti multumiti!

SCOALA IOANA

Noi facem un pas mai departe si avem grija de copiii dumneavoastra si in primii ani de scoala.

Inscrie copilul in clasa pregatitoare la:

SCOALA IOANA IASI